Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Voit auttaa lastasi pääsemään eroon pahasta tavasta

Stop & Grow on helppo ja tehokas ratkaisu jos lapsesi imee peukaloaan tai puree kynsiään

On normaalia jos lapsesi silloin tällöin lohduttaa itseään imemällä peukaloaan, mutta jos siitä kehittyy tapa, sillä voi olla vaikutuksia lapsen suuontelon sekä hampaiden ja leuan asennon kehittymiseen.

Onneksi Stop & Grow auttaa lastasi pääsemään tavasta eroon. Stop & Grow maistuu todella kitkerältä ja vähentää näin halua imeä peukaloa. Tuote on harmiton, mutta paha maku takaa sen, että halu laittaa sormi suuhun vähenee – ja ongelma on usein ohitse viikon sisällä.

Muista aina selittää lapsellesi, miksi laitat hänelle Stop & Grow liuosta peukaloon. Muuten sinun yrityksesi auttaa voi vaikuttaa epäreilulta rangaistukselta.

 
Syitä peukalon imemiseen

Monet lapset ovat varmasti imeneet peukaloaan äidin kohdussa ja siksi ei ole ihme että osa jatkaa sitä vauvoina ja taaperoina. Jos tarhaikäiset lapset imevät peukaloaan se on usein merkki väsymyksestä, pelokkuudesta tai surusta – esimerkiksi tilanteissa, joissa he yrittävät tottua uuteen ympäristöön tai lastentarhaopettajaan.

 
Peukalon imemisen pitkäaikaisvaikutuksia

Monet lapset voivat turvallisesti imeä peukaloaan ilman, että sillä on vaikutusta hampaiden asentoon. Liiallinen peukalon imeminen kuitenkin kasvattaa riskiä hampaiden sekä leuan asennon virheisiin, mikä voi vaatia hammasrautojen käyttöä myöhemmin. Jos lapsesi imee rajusti ja usein, on hyvä pyrkiä muuttamaan käytöstä niin aikaisin kuin mahdollista.

 
Pureeko lapsesi kynsiä?

Silloin tällöin tapahtuvasta pienestä hermostuneesta kynsien puremisesta ei tarvitse olla huolissaan. Mutta jos siitä kehittyy lapsellesi tapa, tulisi sinun auttaa häntä. Iho kynsien ympärillä voi tulehtua, mikä voi johtaa sienitulehdukseen. Jos kynsiä pureskellaan paljon, se voi johtaa pahimmillaan kynsien epämuodostumiin. Stop & Grow auttaa myös tähän ongelmaan helposti ja nopeasti. Kitkerä maku vähentää halua laittaa sormia ja kynsiä suuhun. Siksi tavasta pääsee eroon lyhyessä ajassa.

Stop & Grow liuosta suositellaan yli 3-vuotiaille lapsille. Jos sinulla on kysyttävää Stop & Grow liuoksesta, ota meihin yhteyttä fi.pharma@sirowa.com.