Kysymyksiä Mentholatumista

Huulirasvaa käytetään estämään huulten kuivumista ja palauttamaan kuivien huulten kosteutta. Huulirasvan hoitava ja suojaava koostumus rauhoittaa kuivia ja rohtuneita huulia ja pehmentää huulet nopeasti. Huulirasva soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Mentholin luonnolliset öljyt ja kamferi viilentävät huultesi ihoa.

Viimeisten vuosien aikana ja yhä edelleen mediassa ja kuluttajien keskuudessa on keskusteltu paljon hormonaalisista haitta-aineista. Näiden joukossa on ollut myös Ethylhexyl Methoxycinnamate, jota käytetään aurinkosuojatuotteissa. Ethylhexyl Methoxycinnamate on listattu mahdollisesti haitallisten hormonaalisten aineiden listalle, jonka  takia Metholatum on päättänyt poistaa tämän alkuperäisessä SPF 6 huulirasvassa olleen ainesosan.
Yli vuoden tuotekehtiysprosessin jälkeen (huulirasvan ominaisuuksien ylläpitämiseksi) tuote valmistui ja se sisältää samoja kosteuttavia ominaisuuksia ja miellyttävän koostumuksen, josta huulirasva on tunnettu. Uusi koostumus on myös saanut suurta tukea lajaasta kuluttajatestistä, jonka mukaan 93 % testihenkilöistä suosittelisi tuotetta muille eivätkä he huomaanneet eroa alkuperäiseen tuotteeseen. Metholatum ei ole halunnut muuttaa tuotteen sisältöä vaan säilyttänyt saman korkean laadun – ainoastaan ainesosa joka on listattu mahdolliseksi hormoonaaliseksi haitta-aineeksi on poistettu.

Yhä useampi kysyy tätä meiltä ja vastaus on lyhyt ja yksinkertainen. Ei!

Stop & Grow sisältää kaksi ”aktiivista” ainesosaa, denatonium bentsoaattia ja sukroosi okta-asetaattia, jotka antavat epämiellyttävän, mutta harmittoman maun kynsiin. Tämä estää kynsien pureskelun sekä lapsilla että aikuisilla.

Stop & Grow soveltuu kaikille ihotyypeille, mutta jos olet erityisen herkkä jollekin ainesosalle on suositeltavaa testata tuotetta pienelle alueelle kynteen ennen tuotteen varsinaista käyttämistä. Älä käytä Stop & Grow:ta rikkoituneelle tai haavaiselle iholle, koska se voi aiheuttaa ärsytystä.

Stop & Grow soveltuu yli 3-vuotiaille lapsille.