Kyntesi

ovat kauniit

Ne tarvitsevat vain hieman rakkautta ja huolenpitoa

Ei ole mitään niin kaunista kuin sinun omat, luonnolliset kyntesi. Siis, jos lopetat kynsien pureskelun. Onneksi on Stop & Grow, joka voi auttaa sinua kynsien pureskelun lopettamisessa. Nopeasti! Tuote toimii heti ja voit siitä huolimatta käyttää kynsilakkaa, mikäli niin haluat.

Aloita jo tänään ja sinulla on pidemmät, vahvemmat ja hyvännäköiset kynnet jo kolmessa viikossa.

Kuinka se toimii

Stop & Grow toimii heti ensimmäisestä levityskerrasta lähtien. Koska se maistuu karvaalta, lopetat kynsien pureskelun välittömästi. Sitä tarvitsee levittää kynsille vain kerran päivässä – mutta jos haluat vahvistaa sen toimintaa, niin levitä sitä jokaisen käsienpesukerran jälkeen. Voit myös käyttää sitä kynsilakan päällä niin halutessasi.

Kolmen viikon kuluessa kyntesi eivät ole ainoastaan pidemmät vaan ne ovat myös aikaisempaa vahvemmat.

Tuotetietoa

  • Stop & Grow on väritön ja huomaamaton.
  • Tuote ei jätä läikkiä kynsiin tai sormiin.
  • Ainutlaatuinen koostumus maistuu karvaalta ja estää kynsien pureskelua välittömästi.
  • Saat tuloksia nopeammin, jos levität tuotetta jokaisen käsienpesukerran jälkeen.
  • Voidaan levittää myös kynsilakan päälle.
  • Stop & Grow on kätevän kokoisessa 7,5 ml pullossa.
  •  

Osta täältä

Stop & Grow on saatavilla kaikista apteekeista
sekä mm. seuraavista internetapteekeista:

Kauneusvinkkejä

Voit itse helposti parantaa kynsiesi ulkonäköä ja terveyttä, eikä keinojen tarvitse olla kalliita eikä aikaavieviä. Tässä muutama kätevä vinkki kynsien ja kynsinauhojen hoitoon:

Liota kynsiäsi lämpimässä suolavedessä (lisää suolaa lämpimään hanaveteen) ja kylvetä niitä noin 5-10 minuuttia ennen kuin leikkaat ja viilaat niitä.

Biotiini saattaa auttaa kynsiä kasvamaan vahvemmiksi ja paksummiksi. Biotiinia on paljon monissa päivittäin syömissämme ruoissa – erityisesti hedelmissä ja vihanneksissa.

Älä sahaa kynsiäsi viilalla edestakaisin. Viilaa kynsiä yhteen suuntaan reunoilta kohti keskustaa.

Muotoile kyntesi pehmeällä hiekkapaperiviilalla. Karheat viilat on tarkoitettu tekokynsille ja ne ovat aivan liian kovia aidoille kynsille. Vältä myös metallisia viiloja.

Kynsilakka voi suojata kynttä ja estää sitä halkeamilta, mutta vältä tuotteita, jotka sisältävät formaldehydiä ja vähennä tuotteiden käyttöä, jotka sisältävät asetonia (esim. jotkin kynsilakanpoistoaineet).

Käytä käsivoidetta jokaisen käsienpesun jälkeen. Vesi saattaa kuivattaa kynsiä ja käsien ihoa.

Älä käytä kynsiäsi työkaluina.

Hauskoja faktoja

Stop & Grow on saatavilla apteekeista sekä verkkoapteekeista. Jos et saanut vastausta kysymyksiisi tältä sivustolta tai apteekissa ei osattu sinua neuvoa, ota sähköpostitse yhteyttä paikalliseen edustajaamme Suomessa: fi.pharma@sirowa.com. Meillä on ilo auttaa sinua.